Centrale Verwarming

Bij SAN-RENO kan u terecht voor het leveren en plaatsen van onderhoudsvriendelijke ketels van hoogwaardige kwaliteit. Zo zit u zowel in de zomer (koel) als in de winter (warm) in een aangepast klimaat. Samen met u zoeken we naar de meest geschikte manier van verwarmen in uw situatie.

Uw verwarmings- en warm watercomfort hangt voor een groot deel af van de keuze van uw installatie. U kunt een CV-ketel alleen voor de verwarming gebruiken en een geiser of een boiler voor de warmwatervoorziening. U kunt ook voor een combiketel kiezen. Deze zorgt zowel voor de verwarming als voor het warm water in uw woning. Op deze manier bespaart u ruimte doordat u slechts één apparaat heeft, bovendien scheelt dit ook in het energieverbruik.

Verwarmen door middel van radiatoren is de meest gangbare manier van verwarmen. Radiatoren zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren; van standaard tot design. Ook hier vinden wij het belangrijk dat u als klant de grootst mogelijke vrijheid heeft uw eigen radiatoren te kiezen. Natuurlijk moet de installateur eerst de minimumcapaciteiten van de radiatoren berekenen zodat uw woning of bedrijf van een optimaal warmtecomfort geniet.

Vormgeving in verwarming is actueel. Tot voor kort was een radiator bepaald geen sieraad in een modern interieur, maar designradiatoren brengen daar verandering in! Ze zijn functioneel, mooi en van uitstekende kwaliteit. De vormen en maten bieden tal van mogelijkheden die voorheen onmogelijk waren.

Wij blijven ons dan ook zoveel mogelijk bijscholen bij onze fabrikanten zodat we u te allen tijde zo goed mogelijk kunnen bijstaan in de keuze en het onderhoud van de toestellen.

Uiteraard worden alle projecten vooraf berekend zodat u niet voor verassingen komt te staan.
Voor advies of informatie kan u altijd contact met ons opnemen.

Radiatoren:  www.quinn-radiators.net   CV ketels: www.oertli.be
                      www.vasco.be

condensatiegas wand ketel GMR 1000 condens NL
condensatiegas wand ketel GMR 3000 condens NL
GMR1000 combi
GMR1000 solo
GMR4000 en GSR140 45-115

Contacteer ons

San-Reno
Zilverbeeklaan 74
2640 Mortsel

0496 28 30 02
info@san-reno.be
BTW BE 0878550378

Cookies en privacy